Nokia анонсувала телефон X1-01 з двома SIM-слотами

Опубліковано 26 травня, 2011 року

Мобільний телефон Nokia X1-01 відрізняються тим, що має два слоти для SIM-карт і може працювати з ними одночасно. Причому мова йде не тільки про дзвінки, але і про режим очікування, коли активні обидві картки (в Nokia його називають Dual-Standby).

Nokia X1-01 є бюджетним рішенням, але має ряд цікавих функцій, крім одночасної підтримки двох SIM-карт. Наприклад, в пристрій вбудований потужний динамік, здатний видавати звук гучністю в 106 фон. Цього цілком достатньо, щоб тимчасово замінити компактну акустичну систему. А використовувати цей динамік можна для прослуховування музики в форматі MP3, для зберігання якої підійдуть карти microSD ємністю до 16 ГБ. Також є FM-приймач й 3,5-міліметровий роз’єм для навушників. Вбудований музичний плеєр доповнено апаратними кнопками для управління ним. В режимі очікування з двома SIM-картами апарат здатний пропрацювати до 43 днів без підзарядки. У режимі розмови — до 13 годин.

У продаж новинка надійде в поточному кварталі за ціною 34 євро без урахування податків.

itc

Теґи: , , , , , , , , ,
Категорії Телефони

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.