Samsung розпочала продаж в Україні портативних плеєрів Galaxy S WiFi 4.0 і Galaxy S WiFi 5.0

Опубліковано 19 травня 2011 року

Так, очікується, що «міні-планшети» Samsung потраплять на український роздріб в кінці червня — на початку липня. Орієнтовна вартість моделі Galaxy S WiFi 4.0, що оснащується 4-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів, становить 2600 грн, а 5-дюймова модель Galaxy S WiFi 5.0 обійдеться на 400 грн дорожче — 3000 грн. Фактично новинки відрізняються лише діагоналлю дисплея і, як тепер з’ясувалося, в обох випадках застосовується матриця Super Clear LCD c поліпшеними характеристиками в порівнянні зі звичайними РК-дисплеями в пристроях такого класу (підвищена контрастність, дисплей краще поводиться на сонці).

Ґаджети працюють під управлінням операційної системи Google Android 2.2, оснащуються процесором з частотою 1 ГГц, 8 або 16 ГБ флеш-пам’яті, розширюваної за рахунок слота microSD, і ємним акумулятором на 1200 мАг у разі Galaxy S WiFi 4.0, і 2500 мАг — у Galaxy S WiFi 5.0. Плеєри підтримують популярні медіа-формати, включаючи MPEG4, H.264, DivX, XviD, WMV, MP3, WMA9, Ogg, Flac і AAC. Вони здатні відтворювати відео з родільною здатністю 720p.

За комунікативним можливостям ґаджети нагадують смартфон Samsung Galaxy S, виключаючи модулі GSM і 3G. Тобто є адаптери Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS-приймач фронтальна VGA-камера і фотомодуль на задній панелі (3,2 мегапікселя). Додамо, що в найближчому майбутньому Samsung планує оновити програмне забезпечення цих продуктів, використовуючи в якості основи Android 2.3 Gingerbread. Також є багатий набір датчиків, включаючи цифровий компас, акселерометр, сенсори відстані і освітлення.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Інтернет планшети, Портативні плеєри, Смартфони і комунікатори

  • Zipu4

     Чим ті плеєри від смартфону відрізняються? (так і не зрозумів зі статті)

  • http://starodub.org.ua Стародуб Юра

     Тим, що це не смартфон а мульти-медійний пристрій. Телефонувати з нього ви не зможете. З таким ґаджетом окремо треба мати телефон.

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.