Lenovo представила компактний моноблок для бізнесу ThinkCentre Edge 91z

Опубліковано 19 травня, 2011 Автор Юра Стародуб

Компанія Lenovo розширила модельний ряд комп’ютерних систем і представила моноблочний комп’ютер ThinkCentre Edge 91z, виконаний в компактному форм-факторі і орієнтований на застосування у сфері бізнесу. За запевненнями виробника, дана система займає на 70% менше місця на робочому столі, ніж традиційна зв’язка компактного системного блоку і окремого LCD монітора.

Представлена ​​новинка оснащується 21,5-дюймовим дисплеєм з LED підсвічуванням, з роздільною здатністю 1920×1200 пікселів. У даній моделі також використовується процесор Intel Core аж до 4-ядерного чіпа Core i7, до 8 ГБ оперативної пам’яті стандарту DDR3, жорсткий диск зі швидкістю обертання шпінделя 7200 об/хв ємністю 1 ТБ або твердотільний накопичувач mSATA ємністю 80 ГБ, оптичний привід DVD. В якості опції доступна можливість установки дискретної відеокарти AMD Radeon HD 6650 з 1 ГБ пам’яті.

Крім того, в наявності є 2-мегапіксельна веб-камера, два інтегрованих динаміка, шість портів USB, кард-рідер 6-в-1. Інформація про бездротові інтерфейси та роз’єми для підключення зовнішніх моніторів поки не повідомляється. В якості операційної системи використовується Windows 7. Відзначається що новинка здатна здійснювати завантаження операційної системи на 30% швидше в порівнянні з іншими не оптимізованими системами. Товщина пристрою становить 2,5 дюйма (63,5 мм).

Очікується, що моноблочний комп’ютер Lenovo ThinkCentre Edge 91z надійде в продаж в червні за рекомендованою роздрібною ціною стартової конфігурації від 700 доларів. Інформація про терміни початку продажів і рівень цін даної моделі в Україні поки не повідомляється.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Стаціонарний ПК

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.