HTC представила флагманський Android-смартфон Sensation з двоядерним процесором

Опубліковано 12 квітня, 2011 року

Сьогодні в Лондоні компанія HTC офіційно представила новий флагманський смартфон на базі операційної системи AndroidHTC Sensation. Вперше для компанії апарат побудований на двоядерному процесорі виробництва Qualcomm MSM 8260 частотою 1,2 ГГц. Також в апараті встановлено 768 МБ оперативної і 1 ГБ пам’яті для установки додатків, яку можна розширити завдяки слоту для карт microSD.

HTC Sensation отримав алюмінієвий корпус виконаний за технологією Unibody товщиною 11,3 мм. При цьому загальні габарити не можна назвати компактними — 126х65 мм при вазі в 148 грамів. «Виною»тому дисплей діагоналлю 4,3 дюйми з роздільною здатністю 540х960 пікселів. Це все ще менше, ніж Retina Display в iPhone 4, але великий крок у порівнянні з минулим поколінням екранів в апаратах HTC. Дисплей виконаний за технологією SuperLCD і захищений від механічних пошкоджень склом Gorilla Glass. У HTC Sensation використовується акумулятор на 1520 мАг, чого, за заявою компанії, повинно вистачити для 400 годин роботи пристрою в режимі очікування.

Бездротові інтерфейси представлені Bluetooth версії 3.0 з підтримкою A2DP й Wi-Fi 802.11 b/g/n з можливістю підключення пристроїв по DNLA. Вбудована в HTC Sensation камера має роздільну здатність 8 мегапікселів і вміє знімати Full HD 1080p відео, яке можна виводити на зовнішній дисплей через суміщений з micro-USB HDMI-роз’єм.

Крім апаратної частини компанія анонсувала і нові доповнення до сервісу HTC Sense — відеохостинг HTC Watch. За допомогою якого компанія буде надавати власникам смартфонів HTC можливість підписки та купівлі фільмів і телешоу. На першому етапі сервіс буде включати близько 600 актуальних фільмів від провідних світових студій. Завантаження контенту можлива як по Wi-Fi, так і у стільниковій мережі. Відео буде оптимізовано для перегляду на смартфоні і захищено DRM. Також в оновленій версії інтерфейсу HTC Sense з’явиться можливість налаштовувати екран блокування. На нього можна буде виводити різноманітну інформацію, наприклад, погоду або повідомлення електронної пошти.

На даний момент немає інформації про вартість HTC Sensation, в українських магазинах даний смартфон повинен з’явитися в липні.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.