Buffalo представила зовнішній накопичувач для мультимедійних пристроїв

Опубліковано 28 лютого, 2011 Автор Юра Стародуб

Buffalo представила зовнішній накопичувач, орієнтований на спільне застосування з мультимедійною технікою. Новинка — HD-LBU2/V — оснащується інтерфейсом підключення USB 2.0. За запевненням виробника, вона сумісна з телевізорами Toshiba, Sony, LG, Sharp і Panasonic, з такими ж інтерфейсами. Крім того, пристрій дозволяє здійснювати підключення для обміну інформацією з різними камкордерами і мультимедійними програвачами.

Представлений пристрій виконано у корпусі чорного кольору і містить вбудований 3,5-дюймовий жорсткий диск. Ємність накопичувача може становити 1 або 2 ТБ. Для відводу тепла від жорсткого диска використовується пасивна система охолодження. Енергоспоживання новинки заявлено на рівні 18 Вт. Дана модель має розміри 39x123x189 мм і масу 1 кг.

Очікується, що зовнішній накопичувач Buffalo HD-LBU2/V надійде в продаж у Японії на початку наступного місяця, але його рекомендована роздрібна ціна поки не повідомляється. Також не розголошується інформація про терміни виходу новинки на інші ринки.

itc

Державна символіка. Ліквідація юридичної особи. Позовна заява до господарського суду.

Теґи: , , , , , , ,
Категорії Зовнішні накопичувачі, Периферія

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.