D-Link представила бездротовий маршрутизатор з підтримкою двох діапазонів Wi-Fi 802.11n

Опубліковано 22 грудня, 2010 року

Компанія D-Link поповнила асортимент споживчого мережевого устаткування і анонсувала двох-діапазонний Wi-Fi маршрутизатор DIR-815.

Цей пристрій виділяється не тільки підтримкою стандарту IEEE 802.11n, але також може працювати в двох частотних діапазонах: 2,4 Ггц і 5 ГГц. В останньому випадку забезпечується підвищена швидкість передачі даних. Крім того, апарат сумісний зі стандартами попереднього покоління — IEEE 802.11a і IEEE 802.11b/g. У новинці є один порт 10/100Base-TX WAN для підключення до мережі провайдера послуг і комутатор на чотири порти 10/100Base-TX. Обидві комплектні дводіапазонні антени є знімними.

З особливостей варто виділити підтримку технології пріоритезації D-Link QoS, завдяки якій фіксований і бездротовий трафік аналізуються і поділяються на кілька потоків даних. Це забезпечує найпріорітетніше обслуговування чутливих до затримок додатків і сервісів, таких як VoIP, потокове відео та онлайн-ігри.

Що стосується засобів захисту, то DIR-815 підтримує основні функції безпеки, включаючи шифрування WEP/WPA/WPA2, WPS, міжмережевий екран, SPI/NAT, фільтрацію MAC/IP/ URL-адрес, а також функцію VPN Pass-through. Новинка вже надійшла в продаж за рекомендованою ціною $135.

itc

Гинекологические клиники в интернете. Хорошая клиника divamed в Киеве. Отличная онлайн-клиника.

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Мережеве обладнання, Периферія

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.