Samsung анонсувала Android-смартфон Galaxy S з двома дисплеями

Опубліковано 9 листопада, 2010 року

Чутки про те, що в Samsung створюється новий смартфон у серії Galaxy S тепер підтверджені офіційно. Новинка розроблена спеціально для оператора стільникового зв’язку Verizon.

Крім базової моделі Galaxy S існують операторські версії смартфона, які відрізняються від оригіналу. Наприклад, AT&T пропонує Galaxy S Captivate, з металевою задньою панеллю, більш незграбною формою корпусу і чотирма системними кнопками. T-Mobile Vibrant схожий на оригінал, але також містить чотири системні кнопки, зате він позбувся камери на передній панелі. У новинці ж для Verizon змін виявилося значно більше, головна з яких — допоміжний дисплей.

1,8-дюймовий дисплей (480х92 пікселів) розташований під сенсорними системними клавішами смартфона і використовується в якості інформаційного. Він може відображати час, дату, відомості які надійшли в текстових повідомленнях або оновлення в соціальних мережах. Оглядач Engadget зміг оцінити його функціональність і відзначив, що застосування такого елемента зручно. Наприклад, при перегляді фільму можна не перериваючись дізнатися від кого прийшло SMS-повідомлення і прийняти рішення, відповідати негайно або ж зробити це пізніше.

Вмонтувавши другий дисплей в телефон, інженерам Samsung довелося зменшити діагональ основного екрану до 3,4 дюймів (800х480 пікселів). Варто відзначити, що обидва вони виконані за технологією Super AMOLED. В основі пристрою лежить аналогічна, як і у інших моделей Galaxy S начинка: фірмовий процесор Hummingbird з частотою 1 ГГц, 5-мегапіксельна фотокамера з функцією запису відео з роздільною здатністю 720p, модуль Wi-Fi 802.11n і слот microSD. Також можна звернути увагу на наявність акселерометра і гіроскопа, плюс додаткового сенсора в нижній частині пристрою, при торканні до якого активується маленький дисплей. Поширюватися апарат буде на контрактній основі. Уклавши 2-річний договір з Verizon, користувач отримає новинку за $200. Старт продажів модифікованої версії Galaxy S намічений на 11 листопада цього року. Якщо продажу даного смартфона будуть успішними, Samsung може випустити його версію і на інших ринках.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.