HTC представила п’ять смартфонів на базі Windows Phone 7

Опубліковано 11 жовтня, 2010 Автор Юра Стародуб

11 жовтня — це день офіційного запуску нової мобільної платформи Microsoft Windows Phone 7, а значить, що основні партнери корпорації тепер можуть показувати свої рішення на базі цієї розробки. У даному випадку відзначилася HTC, анонсувавши відразу п’ять WP7-смартфонів: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro і флагман HTC HD7.

HTC 7 Surround виділяється форм-фактором слайдера, але нижня частина пристрою приховує не звичну апаратну QWERTY-клавіатуру, а досить велику як для таких габаритів акустичну систему. Також є вбудована в корпус відкидна підставка. Все це робить телефон в першу чергу розважальним продуктом з підтримкою звукових технологій Dolby Mobile і SRS Surround Sound.

Він оснащений 3,8-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів, процесором з частотою 1 ГГц, 576 МБ оперативної пам’яті, 8 ГБ флеш-пам’яті, 5-мегапіксельною фотокамерою з підтримкою HD-відеозапису, широким набором комунікативних опцій (3G, Wi -Fi, Bluetooth) та додаткових сенсорів (акселерометр, датчики освітленості і наближення). Габарити телефону складають 119,5 х61,5х12,97 мм, вага — 165 г. На даний момент відомо, що в США його буде ексклюзивно поширювати оператор стільникового зв’язку AT&T, але ціна смартфона поки не визначена.

HTC 7 Pro при аналогічних характеристиках відрізняється 3,6-дюймовий РК-дисплеєм, вдвічі збільшеним обсягом флеш-пам’яті і апаратною QWERTY-клавіатурою, встановленою замість потужного динаміка. Природно, змінений і слайдерний механізм. У повністю розкритому стані апарат нагадує мінілептоп. За масогабаритними характеристиками він не занадто сильно відрізняється від HTC 7 Surround: 117,5 х59х15, 5 мм, 183,5 г.

Аналогічна апаратна база з 1-гігагерцовим чіпом Qualcomm MSM8250, 576 МБ RAM і 8 Гб флеш-пам’яті збережена і в HTC 7 Mozart і HTC 7 Trophy. Про перший апарат стало відомо ще в серпні цього року. Звертає на себе увагу його алюмінієвий корпус і 8-мегапіксельна фотокамера з ксеноновим спалахом. Діагональ дисплея становить 3,7 дюймів, габарити — 119х60,2х11,9 мм, вага — 130 г.

HTC 7 Trophy містить трохи більший 3,8-дюймовий дисплей, простіший пластиковий корпус і звичайну 5-мегапіксельну камеру зі світлодіодним спалахом. HTC планує використовувати при просуванні цього апарату агресивну цінову політику. До Європи всі три описані вище моделі мають надійти 21 жовтня. Ціна поки замовчується.

HTC HD7, вперше «засвітився» на шпигунських знімках минулого місяця, вважається флагманом у лінійці WP7-продуктів, хоча по апаратних характеристиками він не сильно виділяється серед інших анонсованих телефонів. У першу чергу, як і попередник, він привертає увагу своїм 4,3-дюймовим РК-дисплеєм, при збереженні порівняно невеликих розмірів (122х68х11,2 мм, 162 г). У пристрої є відкидна ніжка, 16 ГБ флеш-пам’яті, 5-мегапіксельна фотокамера з подвійним LED-спалахом. Апаратна платформа аналогічна іншим моделям HTC на базі WP 7. Також можливі варіанти HD7 з 8 ГБ флеш-пам’яті. У продаж телефон теж поступить 21 жовтня цього року по невідомій поки ціні.

itc


Читайте також:

  1. Мобільні телефони Windows Phone 7 Series отримають три типи корпусу
  2. HTC представила два нових Android-смартфона, оновлену оболонку HTC Sense та сервіс HTCSense.com
  3. Motorola представила смартфон Cliq XT на базі Android
  4. Nokia анонсувала три нових смартфона на базі Symbian^3
  5. Motorola DROID: перший смартфон на базі Android 2.0
  6. ICD представила мультимедійний планшет на базі NVIDIA Tegra 2
  7. MSI представила ноутбук на базі Athlon II і з Windows 7
  8. Inbrics готує MID на базі Android
  9. Handheld створила захищений планшетний ПК на базі Windows 7
  10. Samsung підготувала новий флагман у лінійці bada-смартфонів Wave

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори, Телефони, Ґанджети

  • http://topsy.com/starodub.pp.ua/2010/10/11/htc-windows-phone-7/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention HTC представила п’ять смартфонів на базі Windows Phone 7 – Комп’ютерні новини — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Кін-Дза-Дза, Юра Стародуб. Юра Стародуб said: HTC представила п'ять смартфонів на базі Windows Phone 7 http://t.co/n5ElU67 via @kin_dza_dza [...]

  • http://starodub.org.ua/2010/10/11/windows-phone-7-3/ Windows Phone 7 дебютує на ринку « «КУ!» — Інтернет журнал

    [...] цілих 9  телефонів від різних компаній на кшталт (HTC, Samsung, LG) кожен з яких унікальний у своєму роді. Один має [...]

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.