HTC представила два нових Android-смартфона, оновлену оболонку HTC Sense та сервіс HTCSense.com

Опубліковано 16 вересня, 2010 Автор Юра Стародуб

На спеціальному прес-заході в Лондоні компанія HTC представила ряд нових продуктів, причому не тільки апаратних, але і програмних. Зокрема, мова йде про смартфони HTC Desire Z, HTC Desire HD, оновлену оболонку HTC Sense та онлайновий сервіс HTCsense.com.

Вперше інформація про те, що HTC розробляє Android-смартфон з апаратною QWERTY-клавіатурою з’явилася ще в травні цього року. Їм і виявився Desire Z. Пристрій оснащується не самим потужним процесором Qualcomm MSM7230 з частотою 800 МГц, але зате має незвичайний механізм розкриття і дизайн.

За своїм форм-фактором Desire Z нагадує слайдер, але таким не є. Клавіатурний блок знаходиться на спеціальному шарнірі і після розкриття клавіатура опиняється на одному рівні з дисплеєм, а не нижче його, як це відбувається в традиційних слайдерах. Телефон оснащений 3,7-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів (ймовірно, Super LCD), 5-мегапіксельною фотокамерою з підтримкою HD-відеозапису, адаптерами Wi-Fi, Bluetooth, GPS-приймачем і 3,5-міліметровим аудіороз’ємом. Працює він під управлінням Google Android 2.2 і в продаж поступить в наступному місяці.

HTC Desire HD фактично є аналогом WM-комунікатора HTC HD2, але працює під управлінням Android 2.2 і трохи відрізняється за характеристиками. Він також оснащений 4,3-дюймовим РК-дисплеєм, з процесором Snapdragon 8255 (частота 1 ГГц). Вбудована 8-мегапіксельна фотокамера здатна знімати відео з роздільною здатністю 720p і подвійним світлодіодним спалахом. Смартфон включає модуль Wi-Fi 802.11n і підтримує мережі 3G (HSPA). На прилавки магазинів він також потрапить у жовтні 2010 року.

Обидві новинки отримали оновлену оболонку HTC Sence. Компанія не занадто сильно акцентувала увагу на її особливості, але повідомила про новий додаток для роботи з камерою і появі художніх фільтрів, модулі визначення місця розташування HTC Locations, функціональному ПЗ для читання електронних книг (дозволяє виділяти певні частини тексту, залишати свої позначки, робити швидкий пошук і використовувати словники) та підтримки магазину Kobo.

Сервіс HTCSense.com дозволяє керувати телефоном віддалено, а також реалізує ряд захисних заходів, корисних при втраті або крадіжці. Він забезпечує віддалений доступ до особистої інформації всередині телефону (адресна книга, SMS, нотатки), дозволяє її резервувати і при необхідності відновлювати. Крім того, можна точно визначити місце розташування телефону, активувати динамік, навіть якщо включений беззвучний режим, перенаправити дзвінки та SMS-повідомлення на інший номер, заблокувати смартфон або видалити всі особисті дані з нього. Доступ до сервісу мають тільки Android-смартфони HTC з оновленою оболонкою Sence.

itc


Читайте також:

  1. Nokia анонсувала три нових смартфона на базі Symbian^3
  2. HTC представила Android-комунікатор Desire
  3. Motorola представила смартфон Cliq XT на базі Android
  4. Motorola Roi: Android 2.1, 8 мегапікселів і HDMI
  5. HTC представила перший WM-комунікатор з інтерфейсом HTC Sense

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори, Ґанджети

  • http://topsy.com/starodub.pp.ua/2010/09/16/htc/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention HTC представила два нових Android-смартфона, оновлену оболонку HTC Sense та сервіс HTCSense.com « Комп’ютерні новини — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Кін-Дза-Дза, Юра Стародуб. Юра Стародуб said: HTC представила два нових Android-смартфона, оновлену оболонку HTC Sense та сервіс HTCSense.com http://bit.ly/9okyEE [...]

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.