Microsoft розробляє гнучку комп’ютерну мишу

Опубліковано серпня 24, 2010 Автор Юра Стародуб

Німецький інформаційний ресурс Winfuture виявив на одній із сторінок інтернет-магазину Notebooksbillinger інформацію про нову комп’ютерну мишу від Microsoft, хоча та була досить швидко видалена з сайту, так як офіційного анонсу ще не надходило.

Пристрій Arc Touch Mouse, зовні нагадує оригінальну мишу Microsoft для ноутбуків Arc Mouse. На відміну від останньої, новинка складається не всередину, а розгинається, стаючи при цьому плоскою і зручною для транспортування. Ще однією важливою особливістю Arc Touch Mouse є відсутність звичного коліщата прокручування. Замість нього встановлений невеликий сенсорний майданчик.

У миші застосована фірмова технологія BlueTrack, яка забезпечує якісну роботу пристрою на будь-яких поверхнях, що для ноутбучного рішення важливо. З комп’ютером маніпулятор зв’язується через комплектний мініатюрний USB-приймач по радіоканалу на частоті 2,4 ГГц. До речі, при необхідності він може зберігатися у відсіку для батарей. Миша повністю симетрична, відповідно, може з однаковою легкістю використовуватися будь-якою рукою. У продаж Microsoft Arc Touch Mouse надійде в жовтні за ціною €70.

Схожі матеріали:

  1. Movea представила мишу Gyration Air Mouse Elite
  2. Intelligent Design розробила бездротову мишу, вартістю €800
  3. Trust випустила комп’ютерну мишу CleanSkin Colour Mouse
  4. Razer випустила ігрову мишу Naga c 17 кнопками
  5. Genius випустила бездротову мишу для ноутбуків – Genius Navigator 905BT

Теґи: , , , , ,
Категорії Клавіатури, миші, Периферія

Залишити коментар

Категорії

Теґи

3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

Архіви

Лінки

Підписатись