BlackBerry анонсувала свій перший смартфон у формфакторі слайдера

Опубліковано серпня 5, 2010 Автор Юра Стародуб

Перший смартфон від Research In Motion (RIM), виконаний у формфакторі слайдера, тепер анонсований офіційно, хоча його дизайн — це не єдина особливість новинки, під назвою Torch.

Вперше інформація про незвичайний телефоні BlackBerry з’явилася ще в червні цього року, і з офіційним анонсом багато відомостей про BlackBerry виявилися підтверджені. Наприклад, той факт, що пристрій працює під управлінням нової операційної системи BlackBerry 6. Серед її особливостей, крім оновленого інтерфейсу, можна виділити підтримку Multi-Touch, новий веб-браузер на базі движка WebKit, перероблений медіаплеєр і додаток Social Feeds для зручної взаємодії з найбільш популярними соціальними мережами.

Термінал виконаний у форматі вертикального слайдера і містить апаратну QWERTY-клавіатуру. Крім того, є сенсорний дисплей з діагоналлю 3,2 дюйма і роздільною здатністю 480х360 пікселів, а також оптичний трекпад.

BlackBerry Torch комплектується 512 МБ оперативної пам’яті, 512 МБ флеш-пам’яті, доповненою вбудованим 4-гігабайтним накопичувачем та карткою microSD з такою ж ємкістю. Як і очікувалося раніше, роздільна здатність фотокамери складає 5 мегапікселів, вона містить світлодіодний спалах, підтримує автофокус. Варто відзначити і наявність у телефоні GPS-приймача, модуля Wi-Fi 802.11n, плюс можливість синхронізувати медіаконтент по повітрю за допомогою функції Media Sync.

Апарат може працювати в мережах GSM і UMTS (HSPA). Габарити новинки в закритому стані становлять 111,8х61х14,5 мм, а у відкритому вона на 36 мм вище. У США поширювати BlackBerry Torch буде оператор стільникового зв’язку AT&T, починаючи з 12 серпня на контрактній основі. Ціна пристрою в такому випадку становить $200.

itc

Схожі матеріали:

  1. Смартфон BlackBerry Storm2 представлений офіційно
  2. RIM анонсувала новий смартфон BlackBerry
  3. LG випустила свій перший WM-смартфон c QWERTY-клавіатурою
  4. Motorola DROID: перший смартфон на базі Android 2.0
  5. LG випустила новий телефон у формфакторі слайдера

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори

Залишити коментар

Категорії

Теґи

3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

Архіви

Лінки

Підписатись