A-Data випустила зовнішній накопичувач з інтерфейсом USB 3.0

Опубліковано липня 8, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія A-Data, відома як виробник модулів пам’яті і пристроїв на базі флеш-пам’яті, повідомила про випуск зовнішнього накопичувача. Така новинка одержала назву NH03.

Представлене пристрій містить 3,5-дюймовий жорсткий диск, ємність якого може досягати до 2 ТБ. Дана модель для підключення до комп’ютера оснащується високошвидкісним інтерфейсом USB 3.0, що забезпечує 10-кратний приріст швидкості передачі даних у порівнянні з інтерфейсом USB 2.0. При цьому фактична швидкість передачі даних для новинки заявлена на рівні до 140 МБ/с. Відзначається, що в даному накопичувачі встановлене програмне забезпечення TurboHDD USB, що сприяє підвищенню швидкості передачі інформації. Також у новому зовнішньому накопичувачі A-Data NH03 реалізована функція 256-бітного AES шифрування, що блокує можливість неавторизованого доступу. Додатково в представленому пристрої передбачена кнопка, при натисканні на яку починається процес автоматичного архівування інформації з підключеного комп’ютера або ноутбука на зовнішній накопичувач.

Користувачам пропонується можливість додатково використовувати програмне забезпечення HDDtoGO і OStoGO, а також пробну 60-денну версію програми Norton Internet Security 2010. Дана модель забезпечується 3-річною гарантією виробника.

itc

Схожі матеріали:

  1. A-DATA представила портативний накопичувач з інтерфейсом USB 3.0
  2. PQI випустила портативний накопичувач з інтерфейсом USB 3.0
  3. PQI анонсувала USB-флеш-накопичувач з інтерфейсом USB 3.0
  4. LaCie представила захищений портативний накопичувач з інтерфейсом USB 3.0
  5. Buffalo анонсувала зовнішній жорсткий диск з інтерфейсом USB 3.0

Теґи: , , , , , , ,
Категорії Зовнішні накопичувачі, Периферія

Залишити коментар

Категорії

Теґи

3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

Архіви

Лінки

Підписатись