CTL виходить на ринок Slate PC

Опубліковано 10 квітня 2010 року

Компанія CTL показала власний планшет 2go Slate, передня панель якого дуже нагадує таку в iPad. Тим не менше по начинці апарат повністю відрізняється, а в якості операційної системи він використовує Windows 7 Home Premium або Windows 7 Professional.

Інтерфейс ОС доповнений власною розробкою CTL, значно полегшує керування пристроєм за допомогою пальців. В основі ґаджета лежить платформа Intel Pine Trail і процесор Atom N450 з частотою 1,66 ГГц. Про технічні характеристики виробник поки не дуже поширювався, посилаючись на той факт, що 2go Slate все ще знаходиться в розробці і публіці демонструється лише тестовий зразок. Відомо, що в планшеті встановлений дисплей з роздільною здатністю 1024х600 пікселів, 1 або 2 ГБ оперативної пам’яті і 2-мегапіксельна веб-камера. Комунікативні опції пристрою виявилися дещо ширше, ніж у інших планшетів. За своїми можливостями новинка більше нагадує нетбук. Так, є два порти USB, адаптер Ethernet і вихід VGA.

Про наявність додаткового відео-акселератора від Broadcom представник CTL нічого не повідомляв, хоча це важливий елемент для пристрою такого роду, особливо якщо врахувати не найвищу продуктивність даної платформи при декодуванні відео. Компанія планує почати постачання 2go Slate в середині червня за ціною $499.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Ноутбуки та нетбуки, Планшети, Ґанджети

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.