Моноблоки Samsung з сенсорними екранами

Опубліковано квітня 4, 2010 Автор Юра Стародуб

Остання призначена для користувача операційна система для ПК з сімейства Windows усунула всі програмні труднощі, які стоять перед виробниками пристроїв з функціями багатоточкового сенсорного управління. Цей спосіб взаємодії з комп’ютером дуже зручний для планшетних пристроїв, проте в деяких випадках в змозі підвищити зручність використання настільного ПК, особливо якщо мова йде про компактні моноблоках, які можуть бути розміщені як допоміжний засіб на письмовому столі.

Компанія Samsung, один з передових виробників моніторів, повідомила про випуск повнофункціональних ПК з сенсорними екранами у форматі моноблоків. Модель U250 з 23-дюймовим екраном з FullHD-роздільною здатністю (1920х1080), а діагональ екрану молодшої моделі складає 20 дюймів (1600×900). В даний час запуск комп’ютерів Samsung планує здійснювати тільки на території Великобританії, початок їх продажів відбудеться в травні. Компанія заявляє, що комп’ютери з сенсорними екранами — це перша її спроба вийти на ринок домашніх комп’ютерів Англії.

Комп’ютер Samsung U250 був показаний на виставці споживчої електроніки CES 2010. Його конфігурація включає 2-ядерний процесор Intel Core 2 Duo T6600, мобільний графічний прискорювач NVIDIA GeForce G310M з 512 Мб відеопам’яті, масив оперативної пам’яті DDR3 об’ємом 3 Гб. Передбачається, що дисковий простір у цієї моделі досягне 500 Гб. Комп’ютер U200 оснащений диском меншої ємності — 320 Гб або 2 Гб скорочений обсяг пам’яті DDR3, а процесором виступає Intel Pentium T4400. В іншому характеристики пристроїв однакові.

Зовнішній вигляд моноблоків не відрізняється особливою привабливістю і сучасним дизайном і виконаний у чорному кольорі з білою окантовкою навколо екрана й тонкою клавіатурою, яка входить в комплект постачання. Серед вбудованих пристроїв присутні веб-камера і картрідер, а також оптичний привід DVD-RW.

Можливо, моноблоки U250 і U200 з сенсорними екранами ніколи не надійдуть на вітчизняний ринок, однак сама цікава спроба найбільшої південнокорейської корпорації Samsung проявити себе в якості виробника подібних комп’ютерів на британському ринку.

Світовий дизайн — кращі роботи знаменитих дизайнерів та дизайн студій.

3dnews

Теґи: , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Стаціонарний ПК

Залишити коментар

Категорії

Теґи

РК-дисплей веб-камера 3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i7 Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows Vista Windows XP YouTube

Архіви

Лінки

Підписатись