Hanvon розробила планшет на основі Intel CULV

Опубліковано 15 березня 2010 року

Новий мультимедійний планшет розробила китайська компанія Hanvon. Від багатьох схожих пристроїв, які було показано чимало після офіційного анонса Apple iPad, наприклад, від ExoPC Slate, Touchpad BC10C відрізняється платформою. У його основі лежить не нетбук на базі не самого продуктивного процесора Intel Atom, а CULV-ноутбук, що вкрай позитивно позначилося на функціональності гаджета.

У Touchpad BC10C застосовуються процесор Celeron M 743 (1,3 ГГц) і графічний адаптер Intel GMA4500, доповнені 2 ГБ оперативної пам’яті й жорстким диском місткістю 320 ГБ. 10-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1024х600 пікселів з ємнісною сенсорною панеллю з підтримкою Multi-Touch. Серед особливостей присутні оптичний трекпад, п’ять апаратних кнопок і колесо прокрутки типу Jog Dial на бічній грані. Два останніх елемента можна налаштовувати на свій розсуд.

Комунікативні опції планшета досить стандартні: веб-камера, два порти USB, вихід HDMI, кардридер, мікрофонний вхід і 3,5-міліметровий аудіороз’єм. Також у новинці є вбудований мікрофон і пара динаміків. Працює Touchpad BC10C під управлінням Windows 7 Home Premium.

Габарити планшета складають 253х168х18, 4 мм, вага — 980 грамів. В автономному режимі він може функціонувати до 3,5 годин. У продажу апарат з’явиться 25 березня по ціні $880.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Ноутбуки та нетбуки, Ґанджети

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.