HTC представила Android-комунікатор Desire

Опубліковано 16 лютого, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія знову поповнила свій немаленький асортимент комунікаторів під управлінням операційної системи Google Android дуже цікавим пристроєм HTC Desire. Зовні і по характеристиках апарат, раніше відомий як Bravo, нагадує Google Nexus One. Новинка має сподобатися користувачам, які придивляються до конкуруючої моделі, а також бажаючим отримати фірмовий інтерфейс HTC Sense, який присутній у Desire.

Замість трекбола в пристрої встановлений оптичний трекпоінт, а сенсорні клавіші замінені апаратними. Варто відзначити, що крім оригінальної графічної оболонки апарат оснащений повною підтримкою Flash 10.1, а це означає наявність ОС Google Android версії 2.0 або 2.1. В основі комунікатора лежить платформа Qualcomm Snapdragon з 1-гігагерцевим процесором.

Дисплей у нього такий же, як і в Nexus One — 3,7-дюймовий AMOLED з роздільною здатністю 800х480 пікселів. Роздільна здатність вбудованої фотокамери становить 5 мегапікселів. Вона оснащена світлодіодним спалахом і може вести захоплення відео в 720p і з частотою 30 кадрів в секунду.

У продаж HTC Desire повинен надійти на початку другого кварталу 2010 року. Про ціну нової розробки та її детальних характеристиках HTC поки не поширювалася.

itc


Читайте також:

  1. Samsung готує свій перший комунікатор на базі Android 2.1
  2. Garmin-ASUS представила WM-комунікатор M10 і свій перший Android-телефон A50
  3. LG офіційно представила Android-комунікатор GT540
  4. Inbrics покаже свій Android-комунікатор на MWC 2010
  5. Motorola представила Android-комунікатор Devour

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.