Підтверджено специфікації HTC Legend

Опубліковано 10 лютого, 2010 Автор Юра Стародуб

Не секрет, що компанія HTC розробляє новий Android-комунікатор як заміну популярної моделі HTC Hero. Перша інформація про пристрій, відомий під назвою Legend, з’явилася ще в минулому році, а тепер вона виявилася підтверджена анонімним джерелом Android Community.

Крім того, було опубліковано нове зображення цього гаджета. На фотографії апарат виглядає більшим, ніж Hero, хоча може бути, що це лише візуальний обман, в якому винен трохи змінений дизайн Legend. Підтверджено, що в комунікаторі встановлений 3,2-дюймовий AMOLED-дисплей зі звичною роздільною здатністю 320х480 пікселів і ємнісна сенсорна панель. Серед нововведень відзначається оптичний трекпоінт, доповнений апаратними клавішами під дисплеєм, від яких багато виробників, включаючи HTC, відмовляються на користь сенсорних, що не завжди зручно.

HTC Legend може запропонувати всі можливості мобільних телефонів верхнього цінового діапазону, включаючи модулі Wi-Fi, Bluetooth, акселерометр, 5-мегапіксельну фотокамеру зі світлодіодним спалахом і порт micro-USB. Як процесор застосовується Qualcomm MSM 7227 з частотою 600 Мгц, який повинен забезпечити поліпшену продуктивність у порівнянні з апаратною платформою Hero.

Офіційно HTC все ще не анонсувала свій новий комунікатор, і коли це станеться — невідомо.

itc


Читайте також:

  1. HTC теж представила Android-коммуніктор в серії Droid
  2. HTC анонсувала новий Android-комунікатор
  3. HTC представила перший WM-комунікатор з інтерфейсом HTC Sense
  4. Samsung готує свій перший комунікатор на базі Android 2.1
  5. LG офіційно представила Android-комунікатор GT540

Теґи: , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори, Ґанджети

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.